Nutriční hodnoty (Zapečená směs kapusty a květáku s uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 577 kJ / 1 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,87 g |
Tuky | 137,21 g |
– nasycené | 70,32 g |
– nenasycené | 62,65 g |
–– mononenasycené | 53,43 g |
–– polynenasycené | 9,22 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 443 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,51 g |
Sacharidy | 36,92 g |
– cukry | 23,20 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
½ květáku | Květák čerstvý | |
½ kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
100 g 100 g sýru Čedar | Čedar | 100 g |
120 g 120 g uzené slaniny | Špek | 120 g |
300 g 300 g uzené krkovice, nebo kotlety | ||
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 1 jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej na osmažení cibulky a do zapékacích misek | Cibulka jarní čerstvá |