Nutriční hodnoty (Zapečená směs kapusty a květáku s uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 577 kJ / 1 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,87 g |
| Tuky | 137,21 g |
| – nasycené | 70,32 g |
| – nenasycené | 62,65 g |
| –– mononenasycené | 53,43 g |
| –– polynenasycené | 9,22 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 11,89 g |
| Cholesterol | 443 mg |
| Sodík | 2,64 g |
| Sůl | 6,51 g |
| Sacharidy | 36,92 g |
| – cukry | 23,20 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ½ květáku | Květák čerstvý | |
| ½ kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 menší kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 100 g 100 g sýru Čedar | Čedar | 100 g |
| 120 g 120 g uzené slaniny | Špek | 120 g |
| 300 g 300 g uzené krkovice, nebo kotlety | ||
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| 1 1 jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na osmažení cibulky a do zapékacích misek | Cibulka jarní čerstvá |