Nutriční hodnoty (Francouzské brambory z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 829 kJ / 2 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 90,35 g |
| – nasycené | 32,80 g |
| – nenasycené | 37,66 g |
| –– mononenasycené | 31,64 g |
| –– polynenasycené | 6,02 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 1,91 g |
| Sodík | 4,26 g |
| Sůl | 9,71 g |
| Sacharidy | 153,67 g |
| – cukry | 27,87 g |
| ––– laktóza | 19,87 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 800 g |
| 400 g 400 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 400 g |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 ml 250 ml mléka bez laktózy | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 200 ml 200 ml smetany bez laktózy | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| hrst hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 2 2 Ižíce másla | Máslo kravské | 2 g |
| plátek plátek másla na vymazání remosky | Máslo kravské | |
| sůl, pepř | Pepř černý |