Nutriční hodnoty (Francouzské brambory z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 829 kJ / 2 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 90,35 g |
– nasycené | 32,80 g |
– nenasycené | 37,66 g |
–– mononenasycené | 31,64 g |
–– polynenasycené | 6,02 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 1,91 g |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 9,71 g |
Sacharidy | 153,67 g |
– cukry | 27,87 g |
––– laktóza | 19,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 800 g |
400 g 400 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 400 g |
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
250 ml 250 ml mléka bez laktózy | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
200 ml 200 ml smetany bez laktózy | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
hrst hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
2 2 Ižíce másla | Máslo kravské | 2 g |
plátek plátek másla na vymazání remosky | Máslo kravské | |
sůl, pepř | Pepř černý |