Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 829 kJ /
2 110 kcal
Bílkoviny161,79 g
– z toho živočišné bílkoviny145,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky90,35 g
– nasycené32,80 g
– nenasycené37,66 g
–– mononenasycené31,64 g
–– polynenasycené6,02 g
––– omega 30,56 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 1,91 g
Sodík 4,26 g
Sůl9,71 g
Sacharidy153,67 g
– cukry27,87 g
––– laktóza19,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 800 g
400 g 400 g uzeného masa Vepřová plec uzená 400 g
4 4 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
250 ml 250 ml mléka bez laktózy Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
200 ml 200 ml smetany bez laktózy Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 3 šalotky Šalotka čerstvá
hrst hrst pažitky Pažitka čerstvá
2 2 Ižíce másla Máslo kravské 2 g
plátek plátek másla na vymazání remosky Máslo kravské
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.