Nutriční hodnoty (Dýňovo-fazolkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 834 kJ / 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,88 g |
| Tuky | 23,17 g |
| – nasycené | 3,52 g |
| – nenasycené | 19,42 g |
| –– mononenasycené | 16,34 g |
| –– polynenasycené | 3,08 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,24 g |
| – cukry | 20,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g očištěné dýně (jakékoliv se žlutou dužinou) | Dýně čerstvá | 300 g |
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| slunečnicová semínka | Slunečnicová semínka loupaná | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |