Nutriční hodnoty (Krkovicka na černém pivu s medovo-horčicovou marinádou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 122 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,72 g |
| Tuky | 6,28 g |
| – nasycené | 0,71 g |
| – nenasycené | 5,51 g |
| –– mononenasycené | 3,63 g |
| –– polynenasycené | 1,88 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 9,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 744 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 91,88 g |
| – cukry | 75,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| krkovice (vcelku nebo plátky) | Vepřová krkovice | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 250 ml 250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bylinky (tymián, rozmarýn, oregano) | Petržel nať čerstvá |