Nutriční hodnoty (Kuřecí rolka plněná pažitkovou omeletou s bramborami z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 106 kJ / 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 26,41 g |
| – nasycené | 13,01 g |
| – nenasycené | 10,30 g |
| –– mononenasycené | 8,80 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 57,56 g |
| – cukry | 3,66 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200-220 g 200-220 g kuřecích prsou | Kuře prso | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř (možno vynechat) | Pepř černý mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
| nepatrně oleje na pánvičku | Olej řepkový | |
| 300-400 g 300-400 g oloupaných brambor na přílohu | Brambor zimní | 350 g |
| 2 plátky 2 plátky másla (možno vynechat) | Máslo kravské | 20 g |