Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky z bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 467 kJ / 2 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
| Tuky | 178,47 g |
| – nasycené | 46,49 g |
| – nenasycené | 94,01 g |
| –– mononenasycené | 76,65 g |
| –– polynenasycené | 17,36 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 7,63 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 13,65 g |
| – cukry | 4,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 600 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| voda | Voda |