Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky z bůčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 467 kJ /
2 024 kcal
Bílkoviny89,45 g
– z toho živočišné bílkoviny87,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky178,47 g
– nasycené46,49 g
– nenasycené94,01 g
–– mononenasycené76,65 g
–– polynenasycené17,36 g
––– omega 30,78 g
Vláknina7,63 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 365 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy13,65 g
– cukry4,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 600 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.