Nutriční hodnoty (Sladkokyselá čínská kuřecí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 062 kJ / 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 26,29 g |
– nasycené | 4,42 g |
– nenasycené | 16,90 g |
–– mononenasycené | 12,56 g |
–– polynenasycené | 4,35 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 1,46 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 45,33 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí maso bez kůže, prsní nebo stehenní | Kuře prso | |
2 2 houby Jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
2-3 2-3 houby shiitake | Shiitake čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 12.5 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce vinného bílého octa | Ocet lihový | 15 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sójové kvalitní omáčky |