Nutriční hodnoty (Jáhlový pudink s čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 589 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,50 g |
Tuky | 65,50 g |
– nasycené | 18,19 g |
– nenasycené | 40,63 g |
–– mononenasycené | 11,28 g |
–– polynenasycené | 29,35 g |
––– omega 3 | 6,84 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 189,15 g |
– cukry | 119,33 g |
––– laktóza | 41,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g jáhel | Jáhly | 80 g |
50 g 50 g ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce chia semínek | Chia semínka | 15 g |
50 g 50 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |
70 g 70 g medu | Med nepasterovaný | 70 g |
jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% |