Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený jablečno hruškovo brusinkový čaj)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 486 kJ /
5 852 kcal
Bílkoviny10,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,56 g
Tuky9,78 g
– nasycené2,96 g
– nenasycené4,78 g
–– mononenasycené0,87 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,70 g
Vláknina70,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 103 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 272,93 g
– cukry1 237,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg jablek Jablko čerstvé 2000 g
0,5 kg 0,5 kg hrušek Hruška čerstvá 500 g
2 hrsti 2 hrsti sušených brusinek Brusinky sušené
2 lžičky 2 lžičky skorice Skořice ceylonská 16 g
1 kg 1 kg cukru Cukr bílý 1000 g
1 1 vanilkový lusk (nebo extrakt z vanilky) Vanilkové lusky
2-3 2-3 celé skořice Skořice ceylonská
3-5 3-5 badyány Badyán
2 dl 2 dl rumu (nemusí být) Rum 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.