Nutriční hodnoty (Pečený jablečno hruškovo brusinkový čaj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 486 kJ / 5 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,56 g |
| Tuky | 9,78 g |
| – nasycené | 2,96 g |
| – nenasycené | 4,78 g |
| –– mononenasycené | 0,87 g |
| –– polynenasycené | 3,91 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 70,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 272,93 g |
| – cukry | 1 237,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg hrušek | Hruška čerstvá | 500 g |
| 2 hrsti 2 hrsti sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| 2 lžičky 2 lžičky skorice | Skořice ceylonská | 16 g |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 1 1 vanilkový lusk (nebo extrakt z vanilky) | Vanilkové lusky | |
| 2-3 2-3 celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 3-5 3-5 badyány | Badyán | |
| 2 dl 2 dl rumu (nemusí být) | Rum | 200 ml |