Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrá křupavá čalamáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 495 kJ /
357 kcal
Bílkoviny11,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,60 g
Tuky2,63 g
– nasycené0,58 g
– nenasycené1,65 g
–– mononenasycené0,68 g
–– polynenasycené0,97 g
––– omega 30,00 g
Vláknina32,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 302 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy60,21 g
– cukry43,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá hlavička zelí (na množství viz hlavní fotka) nakrájená na tenčí pruhy Zelí bílé čerstvé
3-4 3-4 mrkve nastrouhat na velkých slzách Mrkev čerstvá 175 g
1/4 1/4 celeru nastrouhat na velkých slzách Celer bulva čerstvá 135 g
2 2 červené papriky nakrájet na proužky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 bílé papriky (světlezelené) nakrájet na proužky Paprika bílá čerstvá
20 20 ks nedozrálých datlových rajčat zelených nakrájet na polovinu (lze nahradit květákem na plátky či malinké růžičky) Rajče červené čerstvé
česnek nakrájet na plátky plátky Česnek čerstvý
4 4 cibule nakrájet na půlkroužky Cibule čerstvá 280 g
1/4 1/4 okurky hadovky nakrájet na kolečka, pak na tři díly (nebo cuketa) Okurka salátová čerstvá
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
hořčičná semínka Hořčice žlutá semena
bobkový list Bobkový list sušený
cukerín se stévií E954 - Sacharin a jeho soli
sůl Sůl mořská
ocet (8%) Ocet lihový
mleté chilli (nepatrně !!!) Chilli paprička sušená
převařená voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.