Nutriční hodnoty (Kuřecí špízy s brambory z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 341 kJ / 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
| Tuky | 5,28 g |
| – nasycené | 1,98 g |
| – nenasycené | 2,34 g |
| –– mononenasycené | 1,38 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 5,24 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 307 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 31,74 g |
| – cukry | 3,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g kuřecích prsou | Kuře prso | 80 g |
| 50 g 50 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 50 g |
| 25 g 25 g šunkové klobásy | Klobása | 25 g |
| 25 g 25 g cibule | Cibule čerstvá | 25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 170 g 170 g oloupaných brambor (na přílohu) | Brambor zimní | 170 g |
| čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá |