Nutriční hodnoty (Vídeňský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 990 kJ / 954 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,83 g |
| Tuky | 29,35 g |
| – nasycené | 2,84 g |
| – nenasycené | 24,42 g |
| –– mononenasycené | 17,05 g |
| –– polynenasycené | 7,38 g |
| ––– omega 3 | 2,25 g |
| Vláknina | 25,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 247 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 142,84 g |
| – cukry | 17,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor (typ A, nejlépe červené) | Brambor zimní | 750 g |
| 200 ml 200 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 2 2 střední červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 37.5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |