Nutriční hodnoty (Vídeňský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 990 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,83 g |
Tuky | 29,35 g |
– nasycené | 2,84 g |
– nenasycené | 24,42 g |
–– mononenasycené | 17,05 g |
–– polynenasycené | 7,38 g |
––– omega 3 | 2,25 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 142,84 g |
– cukry | 17,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor (typ A, nejlépe červené) | Brambor zimní | 750 g |
200 ml 200 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
2 2 střední červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 37.5 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |