Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vídeňský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 990 kJ /
954 kcal
Bílkoviny19,17 g
– z toho živočišné bílkoviny1,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,83 g
Tuky29,35 g
– nasycené2,84 g
– nenasycené24,42 g
–– mononenasycené17,05 g
–– polynenasycené7,38 g
––– omega 32,25 g
Vláknina25,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 247 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy142,84 g
– cukry17,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g brambor (typ A, nejlépe červené) Brambor zimní 750 g
200 ml 200 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 200 ml
2 2 střední červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 37.5 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
čerstvá pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.