Nutriční hodnoty (Rychlovka na Ajvaru s dýňovými nudlemi (Dělená strava podle LK - Zvířata))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 206 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,32 g |
| Tuky | 41,71 g |
| – nasycené | 8,21 g |
| – nenasycené | 29,49 g |
| –– mononenasycené | 14,68 g |
| –– polynenasycené | 14,82 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 41,16 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 969 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 66,50 g |
| – cukry | 20,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g libového masa (použila jsem krůtí horní stehno) | Vepřová kýta | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 PL 1 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
| velká špetka špetka Psyllia (není nutné) | Psyllium | |
| 200 g 200 g Ajvaru (i víc) | Ajvar | 200 g |
| 500 g 500 g dužiny dýně Goliáš | Dýně čerstvá | 500 g |
| grilovací koření na zeleninu | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená |