Nutriční hodnoty (Ořechovo-lotusová nádivka do kynutého těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 470 kJ / 2 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,75 g |
Tuky | 193,00 g |
– nasycené | 21,65 g |
– nenasycené | 146,30 g |
–– mononenasycené | 21,65 g |
–– polynenasycené | 124,65 g |
––– omega 3 | 19,05 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 168,41 g |
– cukry | 78,14 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletých ořechů (hrubší) | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
150 g 150 g mletých sušenek Lotus (jemně) | Sušenka | 150 g |
cukr krupice dle potřeby | Cukr bílý | |
1 PL 1 PL tekutého medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 PL 2 PL rumu | Rum | 34 ml |
vanilkový cukr vlastní výroby | Cukr vanilkový | |
1 KL 1 KL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
horké mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |