Nutriční hodnoty (Pečená kuřecí stehna a la bažant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 692 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,89 g |
| Tuky | 84,45 g |
| – nasycené | 43,67 g |
| – nenasycené | 39,66 g |
| –– mononenasycené | 34,12 g |
| –– polynenasycené | 5,54 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 9,49 g |
| Cholesterol | 107 mg |
| Sodík | 1,39 g |
| Sůl | 3,44 g |
| Sacharidy | 20,22 g |
| – cukry | 7,74 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velká kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/8 1/8 celeru | Celer bulva čerstvá | 67.5 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 300 ml 300 ml vývaru z kuřecího bujonu | Bujón kuřecí BIO |