Nutriční hodnoty (Korejské pikantní vepřové misky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 811 kJ / 1 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,16 g |
| Tuky | 56,96 g |
| – nasycené | 9,85 g |
| – nenasycené | 39,78 g |
| –– mononenasycené | 19,31 g |
| –– polynenasycené | 20,47 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 12,02 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 6,66 g |
| Sůl | 15,75 g |
| Sacharidy | 43,25 g |
| – cukry | 23,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g vepřové pečeně nebo kýty | Vepřová kotleta bez kosti | 450 g |
| 100 ml 100 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 100 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
| dle chuti chilli pastu | Chilli omáčka | |
| 1 1 kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce světlého sezamového oleje | Olej sezamový | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 3 porce 3 porce rýžových nudlí | Nudle rýžové | |
| 3 porce 3 porce rýže | Rýže bílá | |
| zelenou nať cibulky nebo koriandr | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička srirachy | ||
| 1 lžička 1 lžička rýžového vína | Rýžové víno | |
| 1 lžička 1 lžička Teriyaki omáčky | Teriyaki omáčka | |
| 1 lžička 1 lžička sladké sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička sezamových bílých semínek |