Nutriční hodnoty (Čokoládovo-tvarohový přelud)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 499 kJ / 4 899 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,13 g |
| Tuky | 209,99 g |
| – nasycené | 48,20 g |
| – nenasycené | 142,29 g |
| –– mononenasycené | 102,48 g |
| –– polynenasycené | 39,81 g |
| ––– omega 3 | 10,86 g |
| Vláknina | 17,25 g |
| Cholesterol | 852 mg |
| Sodík | 632 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 639,51 g |
| – cukry | 372,81 g |
| ––– laktóza | 20,31 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 250 g 250 g tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 vrchovaté lžíce kvalitního kakaa | Kakao prášek | |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| 100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |