Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté masové koule s ředkvovým salátem (Dělená strava podle LK - Zvířata))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie11 649 kJ /
2 784 kcal
Bílkoviny212,00 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky205,40 g
– nasycené88,08 g
– nenasycené105,98 g
–– mononenasycené84,04 g
–– polynenasycené21,94 g
––– omega 30,80 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 680 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,40 g
Sacharidy19,00 g
– cukry15,00 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g mletého masa (hovězí + vepřové) Vepřový ořez 1000 g
200 g 200 g Čedaru Čedar 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 bílá ředkev Ředkev bílá čerstvá
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
zakysaná smetana nebo bílý jogurt (200 g) Smetana kravská zakysaná 12%
citronka Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
kokosový cukr Cukr kokosový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.