Nutriční hodnoty (Mleté masové koule s ředkvovým salátem (Dělená strava podle LK - Zvířata))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 11 649 kJ / 2 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 212,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 205,40 g |
– nasycené | 88,08 g |
– nenasycené | 105,98 g |
–– mononenasycené | 84,04 g |
–– polynenasycené | 21,94 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 19,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g mletého masa (hovězí + vepřové) | Vepřový ořez | 1000 g |
200 g 200 g Čedaru | Čedar | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 bílá ředkev | Ředkev bílá čerstvá | |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
zakysaná smetana nebo bílý jogurt (200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
citronka | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
kokosový cukr | Cukr kokosový |