Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravé slovenské halušky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 204 kJ /
2 200 kcal
Bílkoviny16,43 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky212,86 g
– nasycené134,32 g
– nenasycené73,50 g
–– mononenasycené67,80 g
–– polynenasycené5,70 g
––– omega 30,81 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 897 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy51,30 g
– cukry5,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
brynza nebo tvaroh Brynza
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.