Nutriční hodnoty (Pravé slovenské halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 212,86 g |
– nasycené | 134,32 g |
– nenasycené | 73,50 g |
–– mononenasycené | 67,80 g |
–– polynenasycené | 5,70 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 51,30 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
brynza nebo tvaroh | Brynza | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |