Nutriční hodnoty (Pečené uzené maso s kapustou na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 552 kJ / 2 044 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,94 g |
| Tuky | 152,05 g |
| – nasycené | 67,93 g |
| – nenasycené | 76,01 g |
| –– mononenasycené | 65,08 g |
| –– polynenasycené | 10,93 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 12,92 g |
| Cholesterol | 495 mg |
| Sodík | 7,58 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 35,75 g |
| – cukry | 9,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g uzeného masa (plec, krkovice) | Vepřová plec uzená | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
| 1 1 menší kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-5 stroužků 3-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 rovná lžíce uzené papriky | Paprika uzená | |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |