Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené uzené maso s kapustou na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 552 kJ /
2 044 kcal
Bílkoviny130,59 g
– z toho živočišné bílkoviny124,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,94 g
Tuky152,05 g
– nasycené67,93 g
– nenasycené76,01 g
–– mononenasycené65,08 g
–– polynenasycené10,93 g
––– omega 30,29 g
Vláknina12,92 g
Cholesterol 495 mg
Sodík 7,58 g
Sůl18,00 g
Sacharidy35,75 g
– cukry9,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g uzeného masa (plec, krkovice) Vepřová plec uzená 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
1 1 menší kapusta Kapusta hlávková čerstvá
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3-5 stroužků 3-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 rovná lžíce uzené papriky Paprika uzená
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
vývar nebo voda Vývar hovězí
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.