Nutriční hodnoty (Bábovka s mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 989 kJ / 3 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,75 g |
Tuky | 220,33 g |
– nasycené | 92,33 g |
– nenasycené | 118,02 g |
–– mononenasycené | 66,58 g |
–– polynenasycené | 51,43 g |
––– omega 3 | 7,78 g |
Vláknina | 20,25 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 374,91 g |
– cukry | 166,06 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 vajec-dle velikosti | ||
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
90 g 90 g rozpuštěného másla, Hery nebo oleje | Margarín | 90 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
70-80 g 70-80 g mletých ořechů (nemusí být, v tom případě o 50-60 g více mouky) | Vlašské ořechy mleté | 75 g |
případně 1-2 lžíce případně 1-2 lžíce kakaa do části těsta | Kakao prášek | 37.5 g |