Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát se zastřeným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 173 kJ /
519 kcal
Bílkoviny20,76 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky39,79 g
– nasycené6,93 g
– nenasycené26,73 g
–– mononenasycené22,28 g
–– polynenasycené4,45 g
––– omega 30,18 g
Vláknina8,87 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy15,11 g
– cukry8,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g polníčku Polníček čerstvý 80 g
150 g 150 g cherry rajčátek Rajčata cherry 150 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 mozzarella Mozzarella kravská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
lžíce lžíce octa Ocet lihový
pekanové ořechy Pekan
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička balzamika
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 5 g
1 lžička 1 lžička javorového sirupu Sirup javorový 5 ml
sůl a pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.