Nutriční hodnoty (Zeleninový salát se zastřeným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 173 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 39,79 g |
– nasycené | 6,93 g |
– nenasycené | 26,73 g |
–– mononenasycené | 22,28 g |
–– polynenasycené | 4,45 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 8,87 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 15,11 g |
– cukry | 8,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g polníčku | Polníček čerstvý | 80 g |
150 g 150 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
lžíce lžíce octa | Ocet lihový | |
pekanové ořechy | Pekan | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička balzamika | ||
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
1 lžička 1 lžička javorového sirupu | Sirup javorový | 5 ml |
sůl a pepř | Pepř černý |