Nutriční hodnoty (Pečené kuře s bazalkovonivovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 272 kJ / 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 45,00 g |
– nasycené | 30,00 g |
– nenasycené | 14,50 g |
–– mononenasycené | 13,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 2,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
koření Barbecue | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
smetana 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
150 g 150 g Niva | Niva 50% t. v s. | 150 g |
brambory | Brambor zimní | |
česneková sůl | Sůl s česnekem | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sádlo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |