Nutriční hodnoty (Pečené kuře s bazalkovonivovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 272 kJ / 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 45,00 g |
| – nasycené | 30,00 g |
| – nenasycené | 14,50 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 3,00 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| koření Barbecue | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| smetana 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
| 150 g 150 g Niva | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| brambory | Brambor zimní | |
| česneková sůl | Sůl s česnekem | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sádlo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |