Nutriční hodnoty (Celerový salát s ořechy a polníčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 279 kJ / 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
| Tuky | 11,53 g |
| – nasycené | 3,90 g |
| – nenasycené | 5,29 g |
| –– mononenasycené | 3,72 g |
| –– polynenasycené | 1,57 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 24,30 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 631 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 17,84 g |
| – cukry | 10,12 g |
| ––– laktóza | 3,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 50-100 g 50-100 g jogurtu (dle množství cekeru) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 75 ml |
| 1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| hrst hrst sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| hrst hrst polníčku | Polníček čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový |