Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát s ořechy a polníčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 279 kJ /
306 kcal
Bílkoviny20,48 g
– z toho živočišné bílkoviny12,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,10 g
Tuky11,53 g
– nasycené3,90 g
– nenasycené5,29 g
–– mononenasycené3,72 g
–– polynenasycené1,57 g
––– omega 30,04 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 631 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy17,84 g
– cukry10,12 g
––– laktóza3,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
50-100 g 50-100 g jogurtu (dle množství cekeru) Jogurt kravský bílý 3,5% 75 ml
1 1 vejce natvrdo Vejce slepičí 70 g
hrst hrst sekaných ořechů Vlašské ořechy
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
hrst hrst polníčku Polníček čerstvý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.