Nutriční hodnoty (Celerový salát s ořechy a polníčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 279 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 11,53 g |
– nasycené | 3,90 g |
– nenasycené | 5,29 g |
–– mononenasycené | 3,72 g |
–– polynenasycené | 1,57 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 17,84 g |
– cukry | 10,12 g |
––– laktóza | 3,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
50-100 g 50-100 g jogurtu (dle množství cekeru) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 75 ml |
1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
hrst hrst sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
hrst hrst polníčku | Polníček čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový |