Nutriční hodnoty (Vinná klobása pečená se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 447 kJ / 1 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,24 g |
| Tuky | 111,81 g |
| – nasycené | 52,32 g |
| – nenasycené | 59,09 g |
| –– mononenasycené | 35,43 g |
| –– polynenasycené | 23,66 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 91,07 g |
| – cukry | 5,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 8 8 růžičkových kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
| 1/2 1/2 oranžové papriky | Paprika oranžová čerstvá | |
| 4 4 čerstvé žampiony | Žampion čerstvý | |
| 8 8 malých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| hrst hrst bazalky | Bazalka čerstvá |