Nutriční hodnoty (Vařená jablíčka se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 657 kJ / 396 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 2,08 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 0,92 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,10 g |
| – cukry | 79,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| půl lžičky lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
| vanilková zmrzlina | Zmrzlina vanilková | |
| hoblinky čokolády | Čokoláda mléčná 30% |