Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařená jablíčka se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 657 kJ /
396 kcal
Bílkoviny2,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky2,08 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené0,92 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,16 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,10 g
– cukry79,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
půl lžičky lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
vanilková zmrzlina Zmrzlina vanilková
hoblinky čokolády Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.