Nutriční hodnoty (Vařená jablíčka se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 657 kJ / 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 2,08 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 0,92 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,10 g |
– cukry | 79,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
půl lžičky lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
vanilková zmrzlina | Zmrzlina vanilková | |
hoblinky čokolády | Čokoláda mléčná 30% |