Nutriční hodnoty (Jablečný salát s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 708 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,74 g |
| Tuky | 1,16 g |
| – nasycené | 0,36 g |
| – nenasycené | 0,53 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,47 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 8,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,60 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| arašídy | Arašídy solené | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr | Cukr bílý |