Nutriční hodnoty (Zastřená vejce smažená v trojobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 660 kJ / 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 45,36 g |
| – nasycené | 10,92 g |
| – nenasycené | 21,00 g |
| –– mononenasycené | 16,80 g |
| –– polynenasycené | 4,20 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 4,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 vejce + sůl | Vejce slepičí | 140 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |