Nutriční hodnoty (Avokádový tataráček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 98 kJ / 23 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,86 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 378 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 3,86 g |
| – cukry | 2,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 2 2 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaných kaparů | Kapary | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje z rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| parmezán na ozdobu | Parmezán |