Nutriční hodnoty (Jablka v županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 424 kJ / 1 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
| Tuky | 15,16 g |
| – nasycené | 5,61 g |
| – nenasycené | 6,30 g |
| –– mononenasycené | 4,23 g |
| –– polynenasycené | 2,07 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 15,15 g |
| Cholesterol | 277 mg |
| Sodík | 636 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 184,30 g |
| – cukry | 53,30 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| 300 ml 300 ml mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| moučkový cukr na pocukrování | Cukr bílý |