Nutriční hodnoty (Jablečný Low carb chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 6 224 kJ / 1 488 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,80 g |
| Tuky | 99,24 g |
| – nasycené | 11,97 g |
| – nenasycené | 77,19 g |
| –– mononenasycené | 42,96 g |
| –– polynenasycené | 34,23 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 26,70 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 375 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 77,40 g |
| – cukry | 43,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 60 g 60 g Erythritolu | ||
| 150 g 150 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 150 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| mandlové lupínky | Mandle loupané |