Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s vepřovými játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 39,84 g |
| – nasycené | 17,40 g |
| – nenasycené | 19,40 g |
| –– mononenasycené | 16,00 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 721 mg |
| Sodík | 864 mg |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 15,12 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety (zhruba po 130 g - měla jsem bez kosti nebo krkovička i kýta) | Vepřová kotleta s kostí | |
| 200 - 250 g 200 - 250 g vepřových jater | Játra vepřová | 225 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| koření Steak 7 pepřů nebo hrubě mletý pepř | Koření Argentina | |
| olej | Olej řepkový | |
| 40 g 40 g uzené slaniny | Špek | 40 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 5 žampionů - nemusí být | Žampion čerstvý | |
| zhruba necelá necelá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |