Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulový quiche s gorgonzolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie16 972 kJ /
4 056 kcal
Bílkoviny90,81 g
– z toho živočišné bílkoviny59,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,69 g
Tuky313,98 g
– nasycené177,08 g
– nenasycené124,69 g
–– mononenasycené107,68 g
–– polynenasycené17,01 g
––– omega 31,60 g
Vláknina20,10 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 3,13 g
Sůl5,56 g
Sacharidy210,37 g
– cukry31,85 g
––– laktóza6,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
125 g 125 g másla (bez laktózy) Máslo kravské 125 g
50 ml 50 ml ledové vody Voda 50 ml
1 1 zarovnaná lžička soli Sůl mořská
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
120 g 120 g slaniny Špek 120 g
150 g 150 g gorgonzoly Gorgonzola 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
125 ml 125 ml smetany na šlehání (bez laktózy) Smetana kravská sladká 30% 125 ml
kousek kousek másla + na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.