Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na jablkách marinovaná s dijonskou hořčicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 612 kJ /
1 102 kcal
Bílkoviny3,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,15 g
Tuky117,20 g
– nasycené28,24 g
– nenasycené88,66 g
–– mononenasycené75,68 g
–– polynenasycené12,98 g
––– omega 30,63 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,70 g
Sacharidy7,62 g
– cukry0,24 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 panenské svíčkové Hovězí svíčková
2 2 červená jablka Jablko čerstvé
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
8 lžic 8 lžic olivového oleje Olej olivový 88 ml
3 lžíce 3 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 45 g
sušená bazalka Bazalka sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.