Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na jablkách marinovaná s dijonskou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 612 kJ / 1 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 117,20 g |
– nasycené | 28,24 g |
– nenasycené | 88,66 g |
–– mononenasycené | 75,68 g |
–– polynenasycené | 12,98 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 7,62 g |
– cukry | 0,24 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 panenské svíčkové | Hovězí svíčková | |
2 2 červená jablka | Jablko čerstvé | |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
8 lžic 8 lžic olivového oleje | Olej olivový | 88 ml |
3 lžíce 3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 45 g |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |