Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na jablkách marinovaná s dijonskou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 612 kJ / 1 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
| Tuky | 117,20 g |
| – nasycené | 28,24 g |
| – nenasycené | 88,66 g |
| –– mononenasycené | 75,68 g |
| –– polynenasycené | 12,98 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 7,62 g |
| – cukry | 0,24 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 panenské svíčkové | Hovězí svíčková | |
| 2 2 červená jablka | Jablko čerstvé | |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 8 lžic 8 lžic olivového oleje | Olej olivový | 88 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 45 g |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |