Nutriční hodnoty (Španělská kuřecí pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 001 915 kJ / 239 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52 463,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52 193,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 270,44 g |
| Tuky | 2 257,08 g |
| – nasycené | 628,52 g |
| – nenasycené | 1 279,07 g |
| –– mononenasycené | 851,96 g |
| –– polynenasycené | 427,11 g |
| ––– omega 3 | 426,99 g |
| Vláknina | 309,56 g |
| Cholesterol | 123,20 g |
| Sodík | 125,62 g |
| Sůl | 317,60 g |
| Sacharidy | 2 172,78 g |
| – cukry | 178,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| rostlinný olej | Olej řepkový | |
| 1 1 velká cibule nakrájená na kostičky | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku rozetřené či nasekané najemno | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 červená paprika nakrájená na tenké plátky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika nakrájená na tenké plátky | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 175 175 g hub nakrájených na plátky | Hřib čerstvý | |
| 640 640 g kuřecích prsou nakrájených na plátky | Kuře prso | 224000 g |
| 1 1 polévková lžíce papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 400 g 400 g konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| několik větviček větviček tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 2 malé cukety nakrájené na silnější plátky | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 8 8 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 260 260 g brambor oloupaných a nakrájených na velké kousky | Brambor zimní | 13000 g |
| nať z petržele nadrobno nasekaná | Petržel kořenová čerstvá | |
| sůl a čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý |