Nutriční hodnoty (Trojhránky ve vinném těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 062 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 7,96 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 3,74 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 18,30 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 sýr dvouplísňový Vltavín | Hermelín | |
1 dl 1 dl červeného vína (i bílé) | Víno červené suché | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |