Nutriční hodnoty (Trojhránky ve vinném těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 062 kJ / 254 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 7,96 g |
| – nasycené | 1,90 g |
| – nenasycené | 3,74 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
| – cukry | 1,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 sýr dvouplísňový Vltavín | Hermelín | |
| 1 dl 1 dl červeného vína (i bílé) | Víno červené suché | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |