Nutriční hodnoty (Hovězí na rajčatech s provensálským kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 450 kJ / 1 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,06 g |
| Tuky | 40,06 g |
| – nasycené | 4,92 g |
| – nenasycené | 32,73 g |
| –– mononenasycené | 23,16 g |
| –– polynenasycené | 9,57 g |
| ––– omega 3 | 2,78 g |
| Vláknina | 17,22 g |
| Cholesterol | 188 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 69,60 g |
| – cukry | 33,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g libového hovězího masa | Hovězí kýta | 400 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 6 lžic 6 lžic rajského protlaku | Protlak rajčatový | 90 g |
| 400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| nové koření | Nové koření | |
| sůl, mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý |