Nutriční hodnoty (Tvarohovo-makový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 308 kJ / 3 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
Tuky | 182,78 g |
– nasycené | 77,36 g |
– nenasycené | 88,70 g |
–– mononenasycené | 63,10 g |
–– polynenasycené | 25,60 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 266,70 g |
– cukry | 174,80 g |
––– laktóza | 18,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 100 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu (v kostce) | Tvaroh polotučný | 500 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
rum (podle chuti) | Rum | |
100 g 100 g celého máku | Mák modrý | 100 g |