Nutriční hodnoty (Elina buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 211 kJ / 3 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 41,55 g |
– nasycené | 14,94 g |
– nenasycené | 17,76 g |
–– mononenasycené | 12,70 g |
–– polynenasycené | 5,06 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 896 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 657,93 g |
– cukry | 296,75 g |
––– laktóza | 36,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek cukr krupice nebo moučka | Cukr bílý | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/2 kostky 1/2 kostky Hery nebo jiného tuku | Margarín | |
4 4 žloutky a 4 bílky | Vaječný žloutek | 92 g |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3/4 l 3/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
2 2 pudinky kakaové nebo karamelové | Puding v prášku | |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
miska miska červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý |