Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Elina buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 211 kJ /
3 397 kcal
Bílkoviny90,22 g
– z toho živočišné bílkoviny40,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky41,55 g
– nasycené14,94 g
– nenasycené17,76 g
–– mononenasycené12,70 g
–– polynenasycené5,06 g
––– omega 30,17 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 896 mg
Sodík 421 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy657,93 g
– cukry296,75 g
––– laktóza36,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek cukr krupice nebo moučka Cukr bílý 250 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 kostky 1/2 kostky Hery nebo jiného tuku Margarín
4 4 žloutky a 4 bílky Vaječný žloutek 92 g
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3/4 l 3/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
2 2 pudinky kakaové nebo karamelové Puding v prášku
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
miska miska červeného rybízu Rybíz červený čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.