Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie418 kJ /
100 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,01 g
Sůl15,00 g
Sacharidy25,00 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg červené řepy Červená řepa čerstvá 1500 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček černého pepřel

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.