Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Otrubový toast)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 449 kJ /
585 kcal
Bílkoviny39,80 g
– z toho živočišné bílkoviny23,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,42 g
Tuky18,99 g
– nasycené6,63 g
– nenasycené12,91 g
–– mononenasycené6,30 g
–– polynenasycené6,61 g
––– omega 30,37 g
Vláknina44,98 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 404 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy41,70 g
– cukry19,04 g
––– laktóza18,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g ovesných otrub Otruby ovesné 100 g
350 ml 350 ml podmáslí Podmáslí 350 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
majoránka Majoránka sušená
1 1 polévková lžíce lahůdkového droždí Droždí lahůdkové
sůl Sůl mořská
kokosový olej Olej kokosový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.