Nutriční hodnoty (Špenátový koláč s kozím sýrem a česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 179 kJ / 2 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,56 g |
Tuky | 177,69 g |
– nasycené | 98,87 g |
– nenasycené | 68,47 g |
–– mononenasycené | 48,51 g |
–– polynenasycené | 19,96 g |
––– omega 3 | 2,73 g |
Vláknina | 31,54 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 3,26 g |
Sacharidy | 224,70 g |
– cukry | 13,72 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 g 2 g chlebového koření | Kmín mletý | 2 g |
sůl | Sůl mořská | |
400 g 400 g špenátu | Špenát čerstvý | 400 g |
150 g 150 g tvrdé kozí goudy | Gouda 45% t. v s. | 150 g |
30 g 30 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
kokosový olej + ovesné vločky či otruby na vysypání | Olej kokosový |