Nutriční hodnoty (Vepřové na rajčatech s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 069 kJ / 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,12 g |
| Tuky | 3,39 g |
| – nasycené | 1,62 g |
| – nenasycené | 1,16 g |
| –– mononenasycené | 0,42 g |
| –– polynenasycené | 0,74 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 211,38 g |
| – cukry | 19,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky libové vepřové kýty nebo pečeně | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka vegety | Kořenící směs sypká | |
| 150-200 ml 150-200 ml netučného vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 175 ml |
| 1 1 malá plechovka protlaku | Protlak rajčatový | |
| 3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská |