Nutriční hodnoty (Marinované fazolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 118 kJ / 1 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,20 g |
| Tuky | 117,35 g |
| – nasycené | 45,69 g |
| – nenasycené | 70,66 g |
| –– mononenasycené | 60,36 g |
| –– polynenasycené | 10,30 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 20,78 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 20,27 g |
| – cukry | 14,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |