Nutriční hodnoty (Opékaná ryba se zeleninou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 372 kJ / 1 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,84 g |
| Tuky | 126,66 g |
| – nasycené | 61,65 g |
| – nenasycené | 63,45 g |
| –– mononenasycené | 54,06 g |
| –– polynenasycené | 9,39 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 10,66 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,64 g |
| Sůl | 6,60 g |
| Sacharidy | 22,35 g |
| – cukry | 12,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 600 g filetů sumečka afrického (nebo filetů jiné ryby) | Sumeček filet | |
| 300 g 300 g míchané zeleniny dle chuti (hrášek, fazolky, mrkev, kukuřice…) | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky dle chuti (bazalka, petrželová nať, oregano…) | Petržel nať čerstvá |