Nutriční hodnoty (RAW cheesecake s arašídovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 794 kJ / 6 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 159,40 g |
| Tuky | 466,60 g |
| – nasycené | 57,18 g |
| – nenasycené | 364,77 g |
| –– mononenasycené | 108,12 g |
| –– polynenasycené | 256,65 g |
| ––– omega 3 | 30,00 g |
| Vláknina | 87,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 350 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 408,00 g |
| – cukry | 282,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mandlí | Mandle neloupané | 200 g |
| 300 g 300 g datlí bez pecky | Datle sušené s peckou | 300 g |
| 400 g 400 g ořechů kešu | Vlašské ořechy | 400 g |
| 1 plechovka 1 plechovka kokosového mléka | Nápoj kokosový | |
| 3 lžíce 3 lžíce sirupu (javorový, agávový...) | Sirup citronový | 45 ml |
| 200 g 200 g arašídového másla | Máslo arašídové | 200 ml |
| 5 lžic 5 lžic sirupu | Sirup citronový | 75 ml |
| 50 g 50 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 50 g |