Nutriční hodnoty (Bramborové lokše (patenty, laty))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
Tuky | 14,56 g |
– nasycené | 3,02 g |
– nenasycené | 7,10 g |
–– mononenasycené | 3,40 g |
–– polynenasycené | 3,70 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 381,70 g |
– cukry | 25,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg uvařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
povidla | Povidla | |
mák | Mák modrý | |
cukr | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské |