Nutriční hodnoty (Bramborové lokše (patenty, laty))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
| Tuky | 14,56 g |
| – nasycené | 3,02 g |
| – nenasycené | 7,10 g |
| –– mononenasycené | 3,40 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 562 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 381,70 g |
| – cukry | 25,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg uvařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| povidla | Povidla | |
| mák | Mák modrý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| máslo | Máslo kravské |