Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové lokše (patenty, laty))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 253 kJ /
1 973 kcal
Bílkoviny63,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,50 g
Tuky14,56 g
– nasycené3,02 g
– nenasycené7,10 g
–– mononenasycené3,40 g
–– polynenasycené3,70 g
––– omega 30,43 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 562 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy381,70 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg uvařených brambor Brambor zimní 1000 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
povidla Povidla
mák Mák modrý
cukr Cukr bílý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.