Nutriční hodnoty (Trhané vepřové maso v aspiku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 108 kJ / 504 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 16,97 g |
| – nasycené | 4,18 g |
| – nenasycené | 8,46 g |
| –– mononenasycené | 7,35 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 206 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
| 1 1 karotka | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hrst hrst malých okurčiček v pikantním nálevu | ||
| 1 sáček 1 sáček želatiny -20 g | Želatina vepřová | |
| 6 ks 6 ks pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 ks 2 ks nového koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |