Nutriční hodnoty (Polévka z pečených paprik a opečeného česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 161 kJ / 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,79 g |
Tuky | 9,81 g |
– nasycené | 5,10 g |
– nenasycené | 4,30 g |
–– mononenasycené | 1,44 g |
–– polynenasycené | 2,86 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 20,89 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,48 g |
– cukry | 36,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g červených paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
sůl a pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
smetana 33 33 % | Smetana kravská sladká 12% | |
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |