Nutriční hodnoty (Polévka z pečených paprik a opečeného česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 161 kJ / 517 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,79 g |
| Tuky | 9,81 g |
| – nasycené | 5,10 g |
| – nenasycené | 4,30 g |
| –– mononenasycené | 1,44 g |
| –– polynenasycené | 2,86 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 20,89 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 80,48 g |
| – cukry | 36,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g červených paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 l 1 l vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| smetana 33 33 % | Smetana kravská sladká 12% | |
| 5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |