Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečených paprik a opečeného česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 161 kJ /
517 kcal
Bílkoviny19,46 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,79 g
Tuky9,81 g
– nasycené5,10 g
– nenasycené4,30 g
–– mononenasycené1,44 g
–– polynenasycené2,86 g
––– omega 30,35 g
Vláknina20,89 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy80,48 g
– cukry36,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červených paprik Paprika červená čerstvá 500 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
sůl a pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
smetana 33 33 % Smetana kravská sladká 12%
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.