Nutriční hodnoty (Provensálsky králik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 458 kJ / 1 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
| Tuky | 153,91 g |
| – nasycené | 85,86 g |
| – nenasycené | 66,09 g |
| –– mononenasycené | 57,21 g |
| –– polynenasycené | 8,87 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 26,03 g |
| – cukry | 13,26 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 králík | Králík | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 250 ml 250 ml žampionů v konzervě | Žampion zavařený | |
| 4 4 rajčata (1 konzerva celých loupaných rajčat) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |